Eu sunt Vanessa și împreună cu Sami, soțul meu, formam echipa foto. La evenimente suntem mereu împreună pentru ca noi consideram ca putem surprinde mult mai bine emoțiile voastre prin intermediul a doua camere foto.

Pasiunea pentru fotografie a venit în rândul meu fără sa anticipez. Fiind interesată de editarea în photoshop, soțul meu m-a încurajat sa încerc sa editez fotografiile mele. După ce mi-am luat primul Canon treaba a devenit mai serioasa asa ca m-am hotărât ca asta trebuie sa fac de acum. Am început cu fotografia de studio, focusul meu fiind pe latura de nou-născuti, urmând cursuri în acest sens.

Prima nunta nu am sa o uit niciodată. Mi s-a părut in momentul respectiv ca sunt curajoasa acceptând o astfel de provocare dar totul a decurs foarte bine și toată lumea a fost mulțumită. In momentul de fata nu pot sa aleg între cele doua (fotografie de studio vs fotografia de nunta) pentru ca sunt atât de diferite și fiecare din ele vine cu noi provocări și ma ajuta sa ma dezvolt și mai mult ca fotograf.

Se spune ca fotografiile sunt singura sursa tangibila de a-ți accesa amintirile din ziua nuntii asa ca noi suntem aici pentru voi cu scopul de a va oferi o experienta memorabila. Așadar, ne dorim ca atunci când va uitați la ele sa va amintiți totul cu drag și fiecare emoție frumoasa din acea zi sa va inunde de bucurie sufletele. Tot ce trebuie sa faceți este sa fiți autentici, sa va bucurați de ziua voastră iar noi vom fi acolo sa surprindem zâmbete si bucuria voastră reală.

Pot spune ca fotografia pentru mine e un mod de a simti, de a atinge, de a iubi. Ce surprind pe camera foto este capturat pentru totdeauna și va aminti mereu de lucrurile mici, chiar si dupa ce am uitat totul..

Hit enter to search or ESC to close